18 November 2023

19.00u -

19 November 2023

00.00

Groen praat- en danscafé

Zaal withof Zonderschot , Withofstraat 4, 2220 Zonderschot

Ik doe mee!
Groen praat- en danscafé

Na 35 fijne Groene Kaas- en Wijnavonden gooien we dit jaar het roer wat om en presenteren we met veel plezier ons eerste ‘praat- en danscafé’.

De titel zegt het al, we willen heel graag met jullie in gesprek gaan. Een ideaal moment om met oude groene vrienden en sympathisanten bij te babbelen, en tegelijk de perfecte gelegenheid om nieuwe groene vrienden te ontmoeten. Natuurlijk mogen er bij pot en pint ook wereld- en andere politieke problemen aangekaart en/of opgelost worden, maar dat is geen must.

 

We voorzien een streepje muziek om de dansschoenen wat op te warmen. Een Heistse topgroep brengt ons een uurtje muziek van eigen makelij en is nadien ook DJ van dienst.

Om 20u, voor de dansvloer opent, laten we eerst federaal parlementslid voor Groen, Kim Buyst aan het woord. Kim focust zich in het parlement op mobiliteit, energie en klimaat. Zij kijkt al even vooruit naar het komende verkiezingsjaar. En zelf blikken we vanuit onze eigen lokale groep even terug op de afgelopen jaren en de uitdagingen die voor ons liggen.

Samengevat: minder eten, maar meer bewegen, ontmoeten en inspireren. We kijken er al naar uit om jullie te mogen ontvangen.

  • 19u deuren open
  • 20u intro door parlementslid Kim Buyst
  • aansluitend verrassingsoptreden
  • na optreden: DJ
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.